Nieuw concertprogramma

Met bescheiden middelen een kamerkoor op de been houden en naast bekende en alom gewaardeerde programma’s brengen, ook experimenten niet schuwen:  het lukt ons telkens weer om een gevarieerd programma samen te stellen en daar nog financiële steun voor te vinden ook. Niet op de laatste plaats natuurlijk van u, onze trouwe bezoekers, en dat waarderen wij zeer.

Dat wij daarnaast ook nog een belangrijke educatieve functie vervullen door studenten en beginnende musici een werkplaats en een podium te bieden, is misschien minder bekend, maar spreekt voor ons vanzelf. Het vervult ons met trots dat wij op deze wijze bij kunnen dragen aan het in stand houden van een boeiend muziekleven in onze regio.

Wij hopen zo nog lang onze passie over te kunnen dragen op nieuwe collega’s en op u als publiek. Dat we herhaaldelijk uitgenodigd worden ons ook buiten onze stads- en landsgrenzen  te laten horen geeft ons het vertrouwen dat we nog steeds op de goede weg zitten. We hopen dat u ons het komende seizoen weer op deze weg wilt vergezellen.

Ludo Claesen


<< Vorige pagina