Vrienden en donateurs

Wilt u op de hoogte gehouden worden van al onze concerten en wilt u ons helpen onze koortraditie in ere te houden? Of wilt u verzekerd zijn van een toegangskaart voor de jaarlijkse uitvoering van de Johannes Passion op Goede Vrijdag?

Word dan Vriend van Kamerkoor Maastricht!
Wij stellen u dan tijdig één of twee kaarten ter beschikking. U krijgt ruim tevoren bericht en wij reserveren uw plaats(en). Voor € 40,- (of voor € 70,- met uw partner) per jaar steunt u ons als Vriend. De jaarlijkse Johannes Passion op Goede Vrijdag is hiervan uitgesloten.

Wij vragen u slechts het aanmeldingsformulier in te vullen.

Donateurs
Mocht u ons met een ruimere bijdrage willen steunen, word dan Donateur. U kunt ons helpen met een bedrag van uw keuze. Voor een bedrag van minimaal € 100,- vermelden wij u als donateur op onze website; vanaf € 250,- ook in al onze programmaboekjes (tenzij u dat niet wilt, natuurlijk). Uw gift is in principe éénmalig; over één jaar zullen wij u geheel vrijblijvend benaderen voor een continuering.


Word vriend van Kamerkoor Maastricht

Naam: *
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
Telefoonnummer:
E-mailadres: *
Onderwerp: *
Eventuele opmerking:
 
Ja, ik wil vriend worden van Kamerkoor Maastricht.: Ik betaal € 40 t.n.v. Kamerkoor Maastricht te Cadier en Keer. Ik steun hiermee het koor en krijg een gereserveerde plaats bij de uitvoering van de Johannes Passie op Goede Vrijdag.

Ja, mijn partner en ik willen
vriend worden van Kamerkoor Maastricht.:
Ik betaal € 70 t.n.v. Kamerkoor Maastricht te Cadier en Keer. Ik steun hiermee het koor en krijg twee gereserveerde plaatsen bij de uitvoering van de Johannes Passie op Goede Vrijdag.

Ja, ik word donateur van Kamerkoor Maastricht.: Ik betaal € t.n.v. Kamerkoor Maastricht te Cadier en Keer.
 
Beveiliging:
 
* verplichte velden.

Te betalen bedrag: